Foglalj időpontot!

Rólunk

StyleBar N°5

Új haj, új élmények

A StyleBar N°5 legfontosabb célja, hogy Te maximálisan elégedett legyél szolgáltatásainkkal és az egyéniségednek megfelelő trendi frizurával.

Nálunk nem csak új hajjal, hanem új élményekkel is gazdagodhatsz.

Szóláth Norbert

mesterfodrász, a StlyeBar tulajdonosa

mesterfodrász, a StlyeBar tulajdonosa:

„Külföldi szakmai útjaim során szerzett tapasztalataimat szerettem volna itthon kamatoztatni, ugyanis nagyon világosan kirajzolódott előttem, hogy mi is az, ami az itteni szalonokból hiányzott. Egy letisztult, otthonos, közösségi teret álmodtam meg a szépülni vágyóknak, akiket kifogástalan színvonalú kiszolgálás fogad a szalonba lépve. Egy csésze finom tea vagy kávé társaságában konzultálunk a vendégeinkkel, megismerjük az igényeiket, majd felmérjük a lehetőségeket: ellenőrizzük a hajuk állapotát, megmutatjuk az arcformájukhoz, színvilágukhoz leginkább passzoló hajszínt és fazont, és a lehető legkíméletesebb hajfestési technikákat alkalmazzuk.”

15 + Év Tapasztalat

„A nemzetközi trendeket és innovációkat a külföldi mesterkurzusokon sajátítottam el, így olyan szakmai tudást hozok el a vendégek és a csapatom számára, amelyeket a legnagyobb hollywoodi sztárok fodrászai, Guy Tang, Tracey Cunningham vagy Chris Appelton is alkalmaznak a vendégeiken, mint Jennifer Lopez,  Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Christina Aguilera, Kathy Perry, Lily Aldridge Victoria’s Secret Angel és még sokan mások. A StyleBarban szigorú oktatási programon mennek keresztül a fodrászok, akik kizárólag a legkiválóbb, szabadalmaztatott alapanyagokat tartalmazó, állatbarát és vegán termékekkel dolgoznak nap mint nap.”

Norbi, a szalon szakmai vezetője, nemzetközi oktatásokról hozza el neked a legújabb hajtrendeket. Művészien alkotó fodrászaink pedig csapattréningeken sajátítják el az új hajszíntechnikákat. Az elmúlt években ezekben a városokban tanultak:

Miami – Chris Appleton Celebrity Stylist Master Class
Miami  – Behind The Chair Color and Cut
Los Angeles – Tracey Cunnigham Celebrity Stylist Balayage Color Class
Las Vegas – North American Hairstyling Award
New York – TIGI Academy Hajvágás Szeminárium
Párizs – Guy Tang – Color and Cut Show
Róma –  Guy Tang – Color and Cut Show
Milánó – Maria Nila Colour
Milanó – Alen Mujagic Balayage Master Class
Bologna

Profi fodrászaink

Kedves és figyelmes bánásmóddal, profi csapattal várunk. Kényelmes és jó hangulatú környezetben szépülhetsz.
Olaplex hajkezelésre is lehetőséged van.

Szóláth Norbert

Üzletvezető – Szakmai vezető – Master stylist

Edina

Stylist

Laci

Stylist

Fruzsi

Stylist

Barbi

Stylist

Gabi

Recepció

Kriszti

Stylist

Gergő

Master Stylist

Kakaó

Házi kedvenc

Vendégeink mondták